ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ !!!

    Καλή αρχή για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" αφού ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους κάνοντας το διπλό μέσα στο γήπεδο της "ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ" με σκορ 3-5.
    Αρχή ενός πρωταθλήματος που την περιγραφή του, που θα προσπαθήσω να κάνω από αυτό το blog την αφιερώνω στο φιλαράκι μου τον Νίκο τον Ελβετό, στον συμπαίκτη των παιδιών Κωνσταντίνο καθώς και στην "τρελή φίλαθλο" μαμά τους Σοφία !!!    
   

    Η ομάδα κατέβηκε στον αγώνα με μόλις 13 παίκτες και έτσι ο κόουτς Γιάννης Κρασώνης δεν είχε πολλές επιλογές.
    Με άμυνα έκτακτης ανάγκης και την "ΑΡΣΕΝΑΛ" να πρεσάρει ψηλά η ομάδα δυσκολευόταν να βγάλει την μπάλα από την περιοχή της και μαζί με την μη σταθερή απόδοση των μέσων μόνο σε μικρά διαστήματα κατάφερε να αποδώσει αυτό που περιμένουμε.

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο πρώτο 10λεπτο. Στο 8΄ο Αγαπητός πέρασε μια καταπληκτική ασίστ, ο Νίκος Τ. πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.
    Στο 10΄ο Αγαπητός εκτέλεσε με κομπίνα κόρνερ από δεξιά και σέντραρε στην μικρή περιοχή όπου ο Ευθύμης με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2.
    Αμέσως μετά η "ΑΡΣΕΝΑΛ" αντεπιτέθηκε και στο 12΄ μετά από πρεσάρισμα στα δεξιά ένας παίκτης της έκλεψε την μπάλα και με σέντρα στην καρδιά της περιοχής βρήκε έναν αφύλαχτο παίχτη που με ωραίο πλασέ μείωσε σε 1-2.
    Από εκεί και μετά ο αγώνας ήταν μοιρασμένος μέχρι το 29ο λεπτό όταν σε μία ασυνεννοησία της άμυνας η "ΑΡΣΕΝΑΛ" κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.
    Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από 10 λεπτά υπεροχής του "ΦΟΙΒΟΥ" σε μια αντεπίθεση η "ΑΡΣΕΝΑΛ" κατάφερε να σκοράρει και να πάρει κεφάλι στο σκορ με 3-2.
    Στο 14΄ ο Ευθύμης παίρνει στο κέντρο από τον Ντάνιελ, ανοίγει δεξιά στον Γκέρσι που μπαίνει μέσα στην περιοχή σουτάρει, ο τερματοφύλακας αποκρούει και ο Παύλος παίρνει το ριμπάουντ και με αριστερό πλασέ φέρνει το σκορ στα ίσα. 
   Στο 17΄ο Ευθύμης εκτελεί φάουλ ανάμεσα στην σέντρα και στην μεγάλη περιοχή, ο κόουτς του ζητάει "απλώς να πάει μέσα ...", ο Ευθύμης το κάνει και ο Αγαπητός παίρνει το ριμπάουντ από το διώξιμο του τερματοφύλακα και κάνει το 3-4.
    Το σκορ έκλεισε στο 21' όταν ο Παύλος έστρωσε στα αριστερά στον Αγαπητό που σέντραρε και ο Φώτης που κυνήγησε την φάση κατάφερε να κλέψει από τον τερματοφύλακα και να κάνει το τελικό "ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3-5".

Στον καινούργιο θεσμό του A.F.C., M.V.P. αναδείχθηκε ο Γκέρσι.

    Ο κόουτς Γιάννης Κρασώνης είχε στην διάθεση του τους εξής:
Νίκος Κ., Φίλιππος, Βασίλης, Στρατής, Ντάνιελ, Νίκος Τ.(C), Ευθύμης, Γκέρσι, Αγαπητός, Φώτης, Παύλος ( Κωνσταντίνος, Αρντίτ ).




    
    

7 σχόλια:

  1. καλή αρχή και καλό ταξίδι φέτος στα γήπεδα για τα παιδάκια μας, πολλά συγχαρητήρια και βέβαια καλή συνέχεια
    απορία μου, για τον MVP ποιός ψηφίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.

      Διαγραφή
  3. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ MVP ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο dikigoros ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Katarxin signomi gia ta grenglish alla to pliktrologio tis tileorasis den grafei ellinika opote tha mas ipostite. Se sinexia loipon efxaristoumei oikogeniakos ton arxiblogger gia tin mnia stin arxi tis xronias. tha eimaste mazi me tin omada opos panta. Kali arxi me polles epitixies .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Agapi kai iremia metaxi ton paidion kai ton gonion. AAAAA mia kai milisa gia iremia na peite stin Camera Woman na pairnei kai kanena iremistiko prin ton agona giati mas agxose. Na filisete oles tis paixtoures. Mas leipete. Kali antamosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή