ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ...

    Το Σάββατο το πρωί οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" - αν και ξεκίνησαν τον αγώνα με το χειρότερο τρόπο - έδειξαν ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα.  


   Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν βρέθηκαν να χάνουν από τον "ΥΜΗΤΤΟ" με 0-2 δεν το έβαλαν κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ και από ατυχία δεν έφτασαν και στην νίκη.   



   Πριν ακόμα συμπληρωθεί το 2ο λεπτό του αγώνα ο "ΥΜΗΤΤΟΣ" άνοιξε το σκορ με τον Παναγιώτη Ξ. που μετά από μια εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά τρύπωσε στο κέντρο της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-1.
  Αν και ο "ΦΟΙΒΟΣ" δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ο Παναγιώτης Ξ. χτύπησε πάλι, όταν μετά από ένα λάθος της άμυνας τροφοδοτήθηκε στο ύψος του πέναλτι και έκανε το 0-2.
   Ο αγώνας συνεχίστηκε αμφίρροπος και έφτασε με αυτό το σκορ ως το τέλος του ημιχρόνου.
   Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο πίεσε χάνοντας ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.
   Ο "ΥΜΗΤΤΟΣ" μετά το 10' ισορρόπησε το ματς και οι δυο ομάδες έκαναν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το 18' όπου ο Ευθύμης πήρε την μπάλα από τ' αριστερά και κάνοντας κούρσα με παίκτη κολλημένο πάνω του για δέκα μέτρα κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και με φοβερή λόμπα έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα του "ΥΜΗΤΤΟΥ" κάνοντας το 1-2. 
   Στο 20ο λεπτό σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Παναγιώτης έκλεψε στην άμυνα και πάσαρε στα δεξιά στον Λουκά, που με τέλεια ασίστ βρήκε τον Αιμίλιο στην αντίπαλη περιοχή που ψύχραιμα σιγούρεψε το σουτ γυρίζοντας στο καλό αριστερό του πόδι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους συμπαίκτες του σε πελάγη ευτυχίας.
   Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την νίκη με το "ΦΟΙΒΟ" στο 28' να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Παναγιώτης πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά την τελευταία στιγμή ένας μπακ έσωσε πάνω στην γραμμή και διατήρησε το σκορ - που ήταν και τελικό - σε "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΣ  2-2".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές :  
Νίκος Κ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ (C), Ντέμο, Βαλεντίνο, Παναγιώτης, Αιμίλιος, Νίκος Τ., Κυριάκος, Ευθύμης ( Πάρις, Λουκάς )


2 σχόλια:

  1. πράγματι ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ως προς τη διακύμανση του αποτελέσματος με τα παιδιά μας να προσπαθούν μέχρι το τέλος γιαυτό και τους αξίζουν πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στα παιδια', αξιζουν να περασουν στον επομενο γυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή