ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ... ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ !!!

    Πολύ εύκολα κατάφεραν οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" να πάρουν την νίκη απέναντι στους πρώην "ORANJE" και νυν "ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" με 7-1.  


   Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" παρ' όλη την ευρεία νίκη ήταν ασύνδετη και με την αντίπαλη ομάδα να μην βοηθά δεν κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο.  


   Στο 3o μόλις λεπτό με απ' ευθείας κτύπημα κόρνερ από αριστερά ο Νίκος Τ. άνοιξε το σκορ για τον "ΦΟΙΒΟ".
   Στο 5ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Σ. μπήκε από δεξιά και σούταρε για να κάνει δύο τα τέρματα του "ΦΟΙΒΟΥ".
   Από κόρνερ του Νίκου Τ. απ' αριστερά και σύγχυση στην άμυνα της "ΛΑΥΡΑΣ" ο Αιμίλιος στο 7' έκανε το 3-0.
   Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 10' όταν ο Νίκος Τ. έβγαλε όμορφα τον Αγαπητό μόνο του από τ' αριστερά που μπήκε στην περιοχή και με παράλληλη σέντρα έβγαλε στον Ευθύμη που έκανε το 4-0.
   Το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο 16' όταν από ένα έμμεσο φάουλ και σουτ του Ευθύμη, ο Ντέμο πήρε την απόκρουση και έκανε σουτ που ο Παναγιώτης αλλάζοντας την πορεία του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 5-0.
  Από το σημείο εκείνο ο "ΦΟΙΒΟΣ" έκοψε ταχύτητα και ως το τέλος του ημιχρόνου το ματς κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
  Στο δεύτερο ημίχρονο με ένα όμορφο ένα - δύο από τα δεξιά η "ΛΑΥΡΑ" μείωσε στο 4ο λεπτό σε 5-1 αλλά δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω.
   Στο 18' από ένα φάουλ του Βαλεντίνου στο κέντρο η μπάλα πέρασε όλη την άμυνα και ο Κωνσταντίνος Λ. πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 6-1.
   Το σκορ έκλεισε στο 29΄όταν ο Γιώργος έκανε μια σέντρα από τ' αριστερά και ο Λουκάς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό " ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  7-1 ".
   
   Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές :
Νίκος Κ., Βασίλης, Κωνσταντίνος Π., Ντάνιελ, Ντέμο, Νίκος Τ.(C), Αιμίλιος, Κωνσταντίνος Σ., Αγαπητός, Ευθύμης, Παναγιώτης ( Γιάννης Σ., Βαλεντίνο, Πάρις, Κυριάκος, Γιάννης Β., Τζιανκάρλο, Κωνσταντίνος Λ., Γιώργος, Φώτης )

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή