ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ...

    Με ανοιξιάτικο καιρό το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" μέσα στο γήπεδο της δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει της "Θ.Ο.Π.Α.Α. ΑΛΙΜΟΥ" με 3-1, πλησιάζοντας την στον ένα βαθμό στον πίνακα της βαθμολογίας.   


    Με την ομάδα μας να μπαίνει αποφασισμένη να πάρει τον αγώνα το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν δίκαιο και οι προσπάθειες της "ΘΟΠΑΑ" στο δεύτερο να το ανατρέψουν δεν είχαν αποτέλεσμα.  



    Στο 6ο λεπτό από ένα φάουλ στα δεξιά ο Κωνσταντίνος Σ. έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά της μεγάλης περιοχής όπου ο Αγαπητός με καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.
    Με κόρνερ του Ευθύμη από τ' αριστερά ο Αιμίλιος στο 26' τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.
    Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το 16' όταν ο Κυριάκος έκανε μια καταπληκτική σέντρα από θέση μέσα αριστερά στον Μιχάλη που μέσα από την μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
    Μετά το 3-0 η "Θ.Ο.Π.Α.Α. ΑΛΙΜΟΥ" πίεσε αλλά με τον τερματοφύλακα Γιάννη σε πολύ καλή μέρα το μόνο που κατάφερε ήταν στο 23' με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το τελικό "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - Θ.Ο.Π.Α.Α. ΑΛΙΜΟΥ  3-1".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα είχε στην διαθεσή του τους εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Παναγιώτης (C), Ντάνιελ, Κωνσταντίνος Π., Πάρις, Βαλεντίνο, Κωνσταντίνος Σ., Αγαπητός, Αιμίλιος, Ευθύμης ( Γιάννης Σ., Κυριάκος, Μιχάλης,  Τζιανκάρλο, Λουκάς, Ξενοφών, Κωνσταντίνος Λ., Γιάννης Β., Γιώργος, Φώτης, Αρντίτ )  


2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και από εμένα για ένα ματς με υψηλή ανδρεναλίνη για τους γονείς οπαδούς και όμορφη κατάληξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή