ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΝΙΚΗ ... ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ !!!

   Σάββατο πρωί στο γήπεδο των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" η τύχη επιτέλους χαμογέλασε για τους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" όπου κατάφεραν μετά το 3-3 του κανονικού αγώνα να νικήσουν τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" με 3-4 στα πέναλτι.   


  Η τρίτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν διεκδικεί δάφνες από πλευράς ποιότητας αλλά από πλευράς διακύμανσης ήταν ένα πραγματικό θρίλερ.


   Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο ως το 24ο λεπτό που το Νο20 των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" τρύπωσε στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
   Ο Αγαπητός όμως δεν άφησε τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" να χαρούν όταν στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε μια μπαλιά από τον Ντάνιελ και αφού έκανε μια κούρσα από τα αριστερά με ένα διαγώνιο σουτ έφερε το παιχνίδι στο 1-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η διακύμανση του σκορ συναρπαστική. Στο 3ο λεπτό ο Κωνσταντίνος κοντρόλαρε έξω από την μεγάλη περιοχή και με μια λόμπα έβαλε τον "ΦΟΙΒΟ" μπροστά στο σκορ με 1-2. 
   Στο 10ο λεπτό το Νο23 των "ΤΡΑΧΩΝΩΝ" με μια καλοκτυπημένη εκτέλεση φάουλ έφερε το σκορ στα ίσα.
    Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 19ο λεπτό το Νο60 από τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2, έξι μόλις λεπτά από το τέλος του αγώνα.
  Αλλά επειδή ο αγώνας τελειώνει μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή ο "ΦΟΙΒΟΣ" έψαξε την ισοφάριση και έτσι στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αγαπητός με υπερπροσπάθεια έκλεψε από τα αριστερά και με σέντρα ακριβείας βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Κωνσταντίνο που σούταρε απευθείας και μετά την απόκρουση του μπάκ πήρε το ριμπάουντ πάλι σουτ, πάλι ριμπάουντ, τρίτο και φαρμακερό σουτ με το αριστερό και 3-3.
   
  Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι :
Για τον "ΦΟΙΒΟ"      Ευθύμης                                0-1
Για τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ"         ( απόκρουση Νίκου )      0-1 
Για τον "ΦΟΙΒΟ"      Ντέμο                                   0-2
Για τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ"                                          1-2
Για τον "ΦΟΙΒΟ"      Ντάνιελ                                 1-3
Για τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ"                                          2-3 
Για τον "ΦΟΙΒΟ"      Κων/νος                                2-4
Για τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ"                                          3-4 
Για τον "ΦΟΙΒΟ"      Αγαπητός  ( απόκρουση )         3-4
Για τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ"        ( απόκρουση Νίκου )       3-4 

   Ο Κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ως εξής :
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Ευθύμης, Στρατής ( Τζιανκάρλο, Γιώργος, Κώστας, Ξενοφών, Ξάβιερ, Φώτης )    



       

8 σχόλια:

  1. AKOMA ENA ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΑΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΔΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά τα λες, μπράβο στα παιδιά, ήταν όμορφο το ταξίδι φέτος μέχρι στιγμής, τέτοια ένταση πάντως δεν έχω ξαναζήσει με τα παιδάκια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο παιδια. Απο τις πεντε χρονιες που πηγαινω ποδοσφαιρο πιστευω οτι αυτη ειναι η καλυτερη απο ολες και αυτο οφειλεται στο οτι μα το που πηγα στο φοιβο με εκαναν φιλο τους.Εγω θα τους εχω παντα στην καρδια μου.Παμε για το επομενο.Ευθυμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΓΑΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω μαζι σου νικο.ευθυμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το δευτερο ιμηχρονο και τα πεναλτυ που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή