ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ !

    Κυριακή μεσημέρι κάτω από ένα χειμωνιάτικο ήλιο οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" επικράτησαν απέναντι στους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" πολύ πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 3-2.   

    Οι JUNIOR της ομάδας μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κάνοντας πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους, πήραν μια νίκη που την ήθελαν περισσότερο από τους "ΤΡΑΧΩΝΕΣ", που έδειξαν επαναπαυμένοι με την πρώτη θέση στην κατάταξη του ομίλου.   
   Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε δυνατά και στο 7ο λεπτό ο Κωνσταντίνος σέντραρε από τα δεξιά, ο Μιχάλης έπιασε μονοκόμματο σουτ και ο Αγαπητός παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
    Η καλή απόδοση του "ΦΟΙΒΟΥ" συνεχίστηκε, με τον Ευθύμη μετά από σέντρα του Νίκου Τ. να κάνει με κοντινή κεφαλιά το 2-0.
    Στο 23΄ με μια μακρινή λόμπα στο "παραθυράκι" της εστίας του Νίκου Κ. οι "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" μείωσαν το σκορ σε 2-1 και έτσι δυο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου έδειξαν να μπαίνουν στο παιχνίδι.
    Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι όμως οι πιτσιρικάδες του "ΦΟΙΒΟΥ" έδειξαν ότι ήθελαν την νίκη περισσότερο και μπαίνοντας σοβαρά - αν και συνάντησαν απέναντι τους ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα - έκαναν αρκετές ευκαιρίες.
    Στο 10ο λεπτό ο Νίκος Τ. πήρε την απόκρουση από δυνατό βολέ του Ντάνιελ και με πλασέ έκανε το 3-1.
    Ο κόουτς Ποπιέλα - χωρίς να φοβηθεί την κρισιμότητα του αγώνα - συνέχισε τις αλλαγές ώστε να πάρουν όλοι οι παίχτες χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα μια μικρή κάμψη στον ρυθμό της ομάδας, χωρίς όμως να δεχθεί καμιά ιδιαίτερη πίεση.
    Δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα - πάλι - με ένα αναπάντεχο γκολ από απευθείας κόρνερ οι "ΤΡΑΧΩΝΕΣ" έκαναν το τελικό 3-2.

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ως εξής:
Νίκος Κ., Νίκος Τ., Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Ευθύμης, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Μιχάλης ( Βασίλης, Τζιανκάρλο, Γιώργος, Κώστας, Ξενοφών )
  

2 σχόλια:

  1. μπράβο στα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους αλλά και την ποδοσφαιρική τους βελτίωση. Επίσης συνεχίζουν να είναι καλοί χαρακτήρες με ήθος και αυτό μετράει ακόμα πιό πολύ. Εμεις οι γονεις παίρνουμε χαρά από τη χαρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΟΙ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή