ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ... ΝΕΥΡΟ

   Με καιρό που θύμιζε άνοιξη έγινε η αναμέτρηση της "ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" με τον "ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ" την Κυριακή το μεσημέρι και τις βρήκε ισόπαλες με 1-1.

    Και οι δύο ομάδες δεν έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση και έτσι το 1-1 δείχνει να αντικατοπτρίζει την απόδοση των δύο ομάδων. 

    Η ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ" στο 1ο ημίχρονο χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο  προηγήθηκε στο 5΄με ένα πανέμορφο γκολ από προσωπική ενέργεια του Αγαπητού.
    Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ισοφάριση της "ΘΥΕΛΛΑΣ" σε 1-1 από μια γρήγορη αντεπίθεση στο 2ο λεπτό.
    Σκορ που έμεινε ως το τέλος του αγώνα, με την ομάδα μας να συνωστίζεται  στον άξονα χωρίς καλή ανάπτυξη από τα άκρα, δείχνοντας κουρασμένη από την αναπάντεχη ζέστη και το δυνατό φιλικό της Πέμπτης με τον "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ".
  
    Η ομάδα που κατέβασε ο κόουτς Ποπιέλα ήταν η εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Νίκος Τ., Πάρις, Ντέμο, Ευθύμης, Αγαπητός, Μιχάλης ( Κωνσταντίνος, Τζιανκάρλο, Κώστας, Στρατής, Ξαβιέ )
 

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή