ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ... ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!



(ΤΟ ΥΛΙΚΌ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΉΚΑΜΕ ΑΠΌ ΤΟ SITE  WWW.OURBOYS.GR)

Κυριακή, 15 Μάιος 2011 17:00 ΓιάννηςΤαμπάκης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ! 



Τελικός: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1-2 (video)

    Σάββατο βράδυ-Γήπεδο Τραχώνων.  Μόλις 10-15 λεπτά πριν είχε συντελεσθεί εντός του Αγωνιστικού χώρου μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης του Athens Football Cup.  Kανείς πριν την έναρξη του αγώνα δεν θα στοιχιμάτιζε υπέρ του Φοίβου Βάρης. Οπως κανείς δεν στοιχιμάτιζε υπέρ της ομάδας της Βάρης και πριν τον ημιτελικό της προηγούμενης εβδομάδας.
Κανείς εκτός από τους ίδιους τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας.
    Τι κι αν απέναντί τους είχαν μια ομάδα, που στη κανονική διάρκεια το τουρνουά δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν. Τι κι αν στις τάξεις του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, υπάρχουν παίχτες,που συμμετέχουν στην U-17. Τα παιδιά από τη Βάρη το πίστεψαν,το κατάφεραν και έγραψαν Ιστορία.

    Ηταν χαρακτηριστική η φράση της ψυχής της ομάδας, του γιατρού Θεόδωρου Παπαργυρίου,τη στιγμή της ισοφάρισης: "Εμείς ένα γκολ θέλαμε να βάλουμε. Τώρα πάρτε το με 4-1 στα χαρτιά". Δεν πρόσεξα, υποθέτω, όμως πως μόλις το άκουσαν οι παίχτες της Βάρης, μάλλον πρέπει να γυάλισε το μάτι τους.
    Λίγα λεπτά πριν, ο μεγάλος τελικός της μεγαλύτερης, ηλικιακά, κατηγορίας του AFC έχει τελειώσει. Παίχτες, προπονητής, ένα κουβάρι ,να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό, που κατάφεραν.
    Στα του αγώνα, θα πρέπει να πούμε, για τις πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες του Ατρόμητου, για το πάθος, που ξεχίλιζε από τους Εφηβους και των 2 ομάδων.  Επρόκειτο για ένα δυνατό ματς, που όμως ποτέ δεν ξέφυγε, ούτε εντός, ούτε εκτός αγωνιστικού χώρου.
    Βαδίζοντας έξω από το γήπεδο, προς το αυτοκίνητό μου, οι φωνές από τα αποδυτήρια του Φοίβου συνεχίζουν να δονούν την ατμόσφαιρα: "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ,ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ!!!"  Κάπου εκεί , μαζί με τα παιδιά του θα ήταν σίγουρα και η μεγάλη δόξα του Ελλ. Ποδοσφαίρου Κ. Ελευθεράκης, που παρακολούθησε διακριτικά και μακριά από τον πάγκο όλο τον αγώνα.
    Ο προπονητής των Πρωταθλητών Γιάννης Τζήμας, σαφώς συγκινημένος, μίλησε στη κάμερα του OUR BOYS, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα, και πραγματικά μας γέμισε ελπίδες για το νέο προπονητικό αίμα, που υπάρχει στη χώρα μας, όταν αναφέρθηκε στους παίχτες του σαν "συνεργάτες".
    Συγχαρητήρια στα παιδιά του Φοίβου Βάρης!!!   Απέδειξαν σε όλους , ότι ο αν πιστέψεις πολύ σε κάτι και δουλέψεις μεθοδικά για αυτό, τα καταφέρνεις.
    Συγχαρητήρια  και στους  παιχταράδες του Ατρόμητου Αθηνών. Αν συνεχίσουν να παίζουν αυτή τη σπουδαία μπάλα, που μας έδειξαν στον τελικό, τότε τους περιμένουν λαμπρές μέρες δόξας.
    Φτάνοντας στο αυτοκίνητό μου, οι φωνές από τα αποδυτήρια της Βάρης αντί να λιγοστεύουν, δυναμώνουν. Τώρα κατάλαβα το φίλο μου, τον Θόδωρο Παπαργυρίου,που έγινε ένα με τα παιδιά της ομάδας στα πανηγύρια . Θόδωρε να τους χαίρεσαι όλους!!!
Σημ. our boys: Ζητάμε συγνώμη ,για τη κακή ποιότητα του video,όπως και την μη λήψη του γκολ του Ατρομήτου,αλλά οι κακές συνθήκες φωτισμού στο γήπεδο των Τραχώνων,δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα ερασιτεχνικά μέσα ,που διαθέτουμε.
Γιάννης Ταμπάκης

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΖΗΜΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή