ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ...

    Καπάρωσε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου η ομάδα "JUNIOR 2001" του "ΦΟΙΒΟΥ" μετά από την νίκη μέσα στο γήπεδο του "ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ" με 0-3.
    Μια μέρα φτιαγμένη για ποδόσφαιρο με ένα γλυκό ανοιξιάτικο ήλιο να λούζει τους πιτσιρικάδες, ο "ΑΡΗΣ" έδειξε να ξεκινά με περισσότερο κέφι προσπαθώντας να  ανοίξει γρήγορα το σκορ. 


    Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο ο "ΦΟΙΒΟΣ" ισορρόπησε το παιχνίδι και το ημίχρονο έκλεισε με 0-0. 
    Ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο με πολλές καλές ενέργειες και φάσεις και από τις δύο ομάδες.
    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό αλλά ο "ΦΟΙΒΟΣ" έδειξε πιο ουσιαστικός και έτσι μετά από ένα - από τα γνωστά πια - φάουλ του Κωνσταντίνου έκανε το 0-1 ξεκλειδώνοντας την άμυνα του "ΑΡΗ".
    Με τον Αλέξανδρο έκανε το 0-2 - και την χαρακτηριστική τούμπα του - και με τον Πάρι το 0-3 και μια μεγάλη νίκη.
    Μια νίκη που εκτός από την πρόκριση στον επόμενο γύρο δίνει στην ομάδα μας αυτοπεποίθηση, όνειρα και όρεξη για σκληρές προπονήσεις.

    Ο κόουτς Γιάννης κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Δημήτρης, Ντάνιελ, Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Μιχάλης Σ. ( Ντέμο, Πάρις, Νίκος Τ., Γιώργος Κ., Γιώργος Δ., Τζιανκάρλο ) 

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΓΧΩΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΕΙΠΑΝ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ.ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΟΡΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΔΙΑΦΩΝΩ. ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή