ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΜΟΝΗ & ΦΙΛΙΚΟ

    Σε αναμονή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος γεννηθέντων το 2001 της "ΕΠΣΑΝΑ" η ομάδα των "JUNIOR 2001" του "ΦΟΙΒΟΥ" έπαιξε φιλικό αγώνα με τον "ΠΑΝΙΩΝΙΟ".
    Ο "ΦΟΙΒΟΣ" πήρε τον αγώνα με 4-3, πολύ πιο δύσκολα από την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.  Ο "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" με προσθήκες παιδιών του 2000 εμφανίστηκε πολύ πιο δυνατός και με καλύτερη ανάπτυξη.


    Η ομάδα μας στο 1ο ημίχρονο μπήκε δυνατά και κυριάρχησε με ένα γκολ του Ντέμο από ατομική προσπάθεια και  ένα γκολ του Αγαπητού με δυνατό αριστερό σουτ.
    Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα αντιστράφηκε και ο "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" σφυροκόπησε τον "ΦΟΙΒΟ" ισοφαρίζοντας σε 2-2 που για καλή του τύχη προηγήθηκε ξανά με 3-2 από ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Κωνσταντίνου στο "γάμμα".
   Μετά το 3-2 ο αγώνας ισορρόπησε και το ημίχρονο έληξε με 4-2 από γκολ του Ντέμο με προβολή.
   Ένα 3ο ημίχρονο παίχτηκε για να συμμετάσχουν όλα τα παιδάκια όπου το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-3 από συνδυασμό των παικτών του "ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ".
    Ο κόουτς Μπόμπαν κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης (Γιώργος Κ.), Κωνσταντίνος, Ντάνιελ, Αγαπητός (Τζιανκάρλο), Γιώργος Α.(Μιχάλης Σ.), Δημήτρης, Ντέμο, Γιώργος Δ.(Νίκος).
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου